tr tr tr
kuvakollaasi
www.ilmanlaatu.fi/images/yhteystiedot_off.jpg/images/ohje_off.jpg/images/linkit_off.jpg/images/palaute_off.jpg/images/sivukartta_off.jpg
palkki ilmanlaatu nyt tarkistetut mittaustulokset ilmanlaadun mittaaminen tietoa ilmansaasteista palkki
varjo
tr
trtrtr
neliöMittaustulokset
tr
neliöTiedotteet
tr
neliöYlitykset
tr
neliöMetsäpalot
tr
   
   
   
  Tutustu uuteen ilmanlaatusivustoon  
   
 
tr tr
tr Ilmanlaatu nyt › Tiedotteet › Portaalin ylläpito tiedottaa
tr
Ilmatieteen laitos tiedottaa
 
Hiukkasmittalaitteiden standardiluonnoksen kommentointitilaisuus Ilmatieteen laitoksessa
14.10.2015 
  
Hiukkasmittalaitteiden standardiluonnoksen kommentointitilaisuus Ilmatieteen laitoksessa ti 27.10.2015. Euroopan standardisointielin, CEN, on laatinut standardiluonnoksen PM10 ja PM2.5 hiukkasmittauksista jatkuvatoimisilla hiukkasmittalaitteilla ulkoilmasta: PrEN 16450 Ambient air - Automated measuring systems for the measurement of the concentration of particulate matter (PM10; PM2.5). Tilaisuus alkaa kello 12 Dynamicum kokoushuoneessa Brainstorm (Ilmatieteenlaitos) ja on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille. Standardiluonnokseen voi tutustua kommentointia varten etukäteen.

Tilaisuudessa käydään pikaisesti standardin sisältö, jonka jälkeen on mahdollisuus esittää kommentteja standardista. Kommentit kootaan yhteen ja lähetetään SFS:ään Suomen kommentteina CEN:lle. Kommentteja voi myös esittää sähköpostitse käyttäen mielellään kommentointilomaketta Jari Waldenille.

Ilmoittautumiset pyydämme 25.10.2015 mennessä Sisko Laurilalle

(sähköposti muotoa: etunimi.sukunimi@fmi.fi).
 
tr
alapalkki
tr