tr tr tr
kuvakollaasi
www.ilmanlaatu.fi/images/yhteystiedot_off.jpg/images/ohje_off.jpg/images/linkit_off.jpg/images/palaute_off.jpg/images/sivukartta_off.jpg
palkki ilmanlaatu nyt tarkistetut mittaustulokset ilmanlaadun mittaaminen tietoa ilmansaasteista palkki
varjo
tr
trtrtr
neliöTarkistetut mittaustulokset
tr
neliöVuositilastot
tr
   
   
   
  Tutustu uuteen ilmanlaatusivustoon  
   
 
tr tr tr tr tr
tr Tarkistetut mittaustulokset
tr Tarkistetut mittaustulokset (1/4)  
tr tr tr tr
       
  Valinnat
tr
 
 
 
Mittaukset
Komponentti
Ryhmä
 
Valitse yksi tai useampi
 
 
Alue
ELY-keskus / Mittausverkko
Kunta
 
 
Tiedot ajalta
Alkuvuosi
Loppuvuosi
 
  Asemien määrä 26 kpl
tr
 
tr

Tarkistettujen tulosten hakupalvelu on testikäytössä. Palaute pyydetään lähettämään osoitteeseen palaute.ilpo(at)fmi.fi

Yhdellä kertaa voi hakea enintään 20 mittausaikasarjaa. Aikasarjan pituus voi olla enintään 5 vuotta. Haku on nelivaiheinen:

1/4 Hakuehtojen asettaminen: Haettavat mittaukset voi valita joko komponenteittain tai komponenttiryhmittäin. Aluevalikoista voi rajata haettavien mittaustietojen ympäristökeskuksen tai mittausverkon ja kunnan. Tiedot ajalta -valikossa määritellään aikaväli, jonka mittauksista ollaan kiinnostuneita.

2/4 Tietojen haku: Taulukosta valitaan halutut mittaukset (enintään 20). Tämän jälkeen valitaan haettavat tiedot ja määritellään ajanjakso (enintään 5 vuotta). Tuntiarvoista on mahdollisuus valita, merkitäänkö mittaustulosten ajankohdaksi alku- vai loppuhetki. Tietojen esitystavaksi voi valita joko graafin tai taulukon.

3/4 Tietojen katselu: Tuntiarvot näkyvät graafissa kerralla ja taulukoissa kuukauden kerrallaan. Vuosi- ja kuukausivalikoista voi selailla eri kuukausien tuntiarvoja.

4/4 Tietojen tallennus: Valitaan haluttu tiedostomuoto. Tämän jälkeen kestää, riippuen haettavien mittaustietojen määrästä, palvelulla hetki käsitellä mittaustiedot valittuun tiedostomuotoon. Lopuksi valitaan tiedoston tallennuspaikka ja nimi ja tallennetaan tiedosto.

tr
alapalkki
tr